aplicatii_panou

E-Commerce Custom

Construit pentru nevoile tale

Un website creat pe o platforma custom iti ofera garantia ca ai toate optiunile de care ai nevoie, unde ai nevoie de ele si cum ai nevoie de ele.

Optimizat si Flexibil

Optimizat pentru workflow-ul tau si flexibil pentru a acoperi orice nevoie poate aparea in viitor. Tot ce iti ramane de facut este sa soliciti functionalitatea.

Creste Vanzarile & Micsoreaza Costurile

Pe termen lung este cea mai eficienta solutie care livreaza rezultate de neegalat de platforme CMS gratuite.

Unelte Pentru Performanta

Platforma ta poate avea toate optiunile care iti fac tie si echipei tale viata usoara. Magazinul tau poate indeplini functiile unui CRM sau ERP.

Solutie integrabila

Intergrabila cu platforme de contabilitate, module de plati, si aplicatii pentru transport, capabila sa automatizeze aproape toate procesele.

Construita Modular

Platforma este gandita sa evolueze. Pornim de la o baza si evoluam impreuna pentru a fi eficienti din punct de vedere al costurilor.

Urmatorul pas in comertul online

Magazine Virtuale Custom

Atunci cand magazinul tau virtual are prea multe butoane, ale caror rost nu il intelegi sau atunci cand cu ajutorul unui programator ai putea crea functionalitate pentru a scuti enorm de mult timp, bani si efort, inseamna ca business-ul tau a crescut atat de mult incat cu siguranta este timpul sa treci la Custom!

SEO-Friendly, Marketing Ready

Elimina Barierele!

Platformele Custom au avantaje si posibilitati infinite care produc efecte in pozitionarea magazinului in motoarele de cautare. Plaseaza Business-ul intr-o pozitie corecta astfel incat acesta sa beneficieze maxim de pe urma campaniilor de marketing online.

Este important sa lucram impreuna pentru imbunatatirea conversiilor si sa remodelam proiectul tau pana cand ofera userilor experienta pe care o cauta!

Incepe sa te prezinti online

Inregistreaza-ti un Domeniu sau alege Gazduirea perfecta!