ppc1

Buget

Administram bugetul companiei tale de Adwords, Facebook, Youtube sau oricare alt mare provider de servicii pay per click, intr-o maniera profesionista pentru diminuarea costului per click.
ppc_facebook

Ajustare Continua

Ajustam permanent parametrii campaniei, indicii de calitate a reclamelor, locul unde acestea apar astfel incat sa beneficiezi de performanta maxima in raport cu bugetul tau.
ppc_analiza

Masuram Performante

Masuram veniturile provenite din campanii, determinam ce ti-a adus cel mai mare return of investment si iti prezentam concluzii intr-o maniera usor de inteles.
ppc_jos

Imbunatateste-ti Vanzarile Imediat!

Campaniile Pay-Per-Click aduc trafic de calitate site-ului tau. Relevant si interesat acest trafic va determina vanzari rapide la un cost eficient .

Optimizarea campaniilor este cheia unui cost redus per click. Google masoara calitatea anunturilor tale si bazat pe analiza lor determina costul per click si pozitionarea reclamelor tale.

art-03

Posibilitati Nelimitate.

Fara limita de buget, fara contracte sau pregatiri intense, campaniile pay-per-click sunt usor accesibile pentru toata tipurile de afaceri.

Scalabil si eficient financiar, poti oricand modifica bugetul total al campaniei sau bugetul pe zi si poti pune accent doar pe anumite produse si servicii din oferta ta.

ppc_startup
ppc_ecommerce

Rata de Conversii

Trafic targetat, atent selectionat, doritor de produse sau servicii similare cu cele pe care le oferi tu. Momentul afisarii anuntului este atent ales, atunci cand clientul are nevoie de produsele tale.

Pentru ca este un sistem de promovare non invaziv are rata cea mai mare de conversie. Traficul care provine din campanii de adwords este foarte probabil sa se transforme in clienti fideli.