Aplicatii Mobile

Android sau iOS , destinate telefoanelor mobile, tabletelor sau smartwatch-urilor. Putem pune in valoare produsele sau serviciile clientilor prin a construi aplicatii web pentru dispozitivele mobile.  Fii alaturi de clientul tau!

Gandim User Friendly

Perfectionam Experienta Utilizatorului

Optimizam Pentru Platforme Multiple

Proiectam Gandindu-ne La Conversii

Aproape de clientii tai

Aplicatii Android & iOS

In 2018 conversiile vin de pe dispozitive mobile. Fii printre primii care ofera utilizatorilor cea mai buna experienta online prin aplicatii dedicate. Trimite noutati si notificari relevante, direct in buzunarul clientilor tai.

Posibilitati Infinite

Angajam oameni talentati capabili sa faca visele tale realitate.Raspundem nevoilor tale cu solutii reale, indiferent de dificultatea cerintei.

Orientat spre Consumator

Clientul tau este la fel de important pentru noi cum este pentru tine. Cu el in gand dezvoltam fiecare aspect a aplicatiilor noastre.

Atractiv Vizual

Comunicam vizual intr-un mod placut. Desenam cu atentie fiecare screen screen al aplicatiilor noastre astfel incat sa starnim aprecierile clientilor tai.

Standard De Calitate

Aplicatiile noastre trec printr-o serie de teste care le garanteaza functionalitatea si ne asiguram ca livram livram produse lipsite de bug-uri.

Update-uri Regulate

Asiguram continuatatea proiectelor tale din 2005, si acesta este doar inceputul. Asiguram update-uri pentru toate aplicatiile create de noi.

Securitate

Acordam timp testelor de securitate si respectam toate normele de buna practica pentru a ne asigura ca livram produse sigure pentru tine si clientii tai.